Antologji e poezisë bashkëkohore arbëreshe

Antologji e poezisë bashkëkohore arbëreshe.JPG

Antologji e poezisë bashkëkohore arbëreshe Gjinia: Antologji. Autori: Të ndryshëm. Shqipëroi: Nasho Jorgaqi. Shtëpia botuese: Dudaj. Viti i botimit 2001. Faqet e librit 224. ISBN 978-99927-719-2-5

Në këtë përmbledhje janë paraqitur poezitë më të shquara të poetëve arbëreshë: Dushko Vetmo, Lluka Perone, Vorea Ujko, Karmell Kandreva, Pietro Napolitano, Xhuzepe Skiro di Modika, Xhuzepe Skiro di Maxho, Vinçens Belmonte, Kate Xukaro, Françesko Altimari, Xhuezepe del Gaudio, Matilda Ferraro dhe Enca Skutari.