Arrival

album nga Jordan Rudess

Arrival është albumi i parë i Jordan Rudess, i inçizuar dhe i lëshuar në vitin 1988. Albumi u lëshua në kasetë, dhe qysh nga ajo kohë nuk është prodhuar më, por mund të blihet apo të download-ohet nga websajti zyrtar i tij.

Arrival
Arrival.jpg
Studio album by
Released1988
Recorded1988
GenreMuzikë instrumentale
Length46:00
ProducerJordan Rudess
Jordan Rudess chronology
Arrival Listen
(1993)

KëngëtRedakto

  1. "Danielle's Dance" – 6:35
  2. "Making Waves" – 11:02
  3. "First Waterfall" – 7:16
  4. "View from Above" – 4:32
  5. "Soft Landing" – 20:56

Anëtarët pjesëmarrësRedakto