Hape menynë kryesore
Artizanati

Artizanat nënkupton punimin dhe përpunimin e gjërave të artit si dhe formësimi i tyre, cilësia e të cilave varet nga shkathtësia e prodhuesit [1].

Burimi i të dhënaveRedakto

  1. ^ LIGJIN PËR ZEJTARI Në amëzën assembly-kosova.org Archived 29 September 2007[Date mismatch] at the Wayback Machine.