Hape menynë kryesore

Arturo Ui dramë e Bertolt Breht - Regjisor Piro Mani (1971). Behet fjale per perkthimin dhe veniene ne sken ete te drames Der aufhaltsame Aufstieg des Arturo Ui ist ein Theaterstück te autorit Bertolt Brecht,shkruar me 1941. Historia e një karriere që mund të frenohej.

" Unë erdha midis njerëzve në kohën e revoltës dhe së bashku me ta u revoltova. Kështu kaloi koha, që m'u dha në këtë tokë..."

InterpretojnëRedakto

Shiko edhe këtëRedakto