Bellopoja (Mal i Zi)

Bellopojë ose Akovë (malazezisht dhe serbisht: Бијело Поље/ Bijelo Pole) është qendra e njësisë administrative me të njëjti emër në Mal të Zi.

Pamja e Akovës

Burime

Redakto


43°2′0″N 19°45′0″E / 43.03333°N 19.75000°E / 43.03333; 19.75000