Butrinti i përjetshëm, një qendër e trashëgimisë botërore të UNESCO-s në Shqipëri

Butrinti i përjetshëm, një qendër e trashëgimisë botërore të UNESCO-s në Shqipëri libër me autor Richard Hodges dhe Diana Ndrenika (solli në shqip), Artan Përnaska (red.). Botuar në Tiranë nga "Toena", në vitin 2011. Faqe 254.