Kompania Dekoll I ka fillesat e saj ne vitin 2015, nje investim I kompanise Brunes sh.p.k.  Dekoll është fabrika më moderne në Ballkan në saj të teknologjisë së fundit italiane të prodhimit, ka arritur suksese mjaft te medha, duke u vleresuar jo vetem nga klientet por edhe nga komuniteti. Aktiviteti i Dekollit konsiston në prodhimin e materialeve të ndërtimit si: koll, grafiato, fino, auto nivelant, suva mbushese, sistem hidroizolimi dhe termoizolimi.

Dekoll Shpk
Industria Ndërtim
Themeluesi Brunes Group
Selia Autostrada Durrës-Tiranë, km 5
Adresa e internetit https://www.dekoll.al/

Dekolli u vleresua me 5 yje nga kryeministri I Shqiperise si dhe fitoi cmimin e “Sipermarresit me te mire ne industri” nga Bleta e Arte 2015”. Teknologjia moderne, cilësia e produkteve, kujdesi dhe mbrojtja e mjedisit, siguria e punonjësve dhe përmbushja e kërkesave të klientëve, vërtetohen nga çertifikimet dhe standartet që mban aktualisht Dekoll.

Dekoll është çertefikuar me ISO 9001:2008 që vërteton se ofron produkte që plotësojnë nevojat e klientëve në përputhje me standartet dhe rregullat ligjore dhe ka qëllim që të rrisë kënaqësinë e klientëve nëpërmjet aplikimit të një sistemi efektiv duke përfshirë edhe proçeset për përmirësim të vazhdueshëm.

Gjithashtu Dekoll ka marrë çertefikatë nga Green Building Council – SOCIO, që tregon angazhimin në mbrojtje të mjedisit dhe ofrimin e produkteve eco-building që janë shumë miqësore me mjedisin dhe shoqërinë.[1]


  1. ^ ""DEKOLL" INAGUROHET NGA KRYEMINISTRI I SHQIPËRISË Z. EDI RAMA". Mungon ose është bosh parametri |language= (Ndihmë!)