E përjetëshme është Shqipëria : bisedë rreth të drejtës mbi kombin më të vjeter në Evropë, popullin shqiptar

E përjetshme është Shqipëria : bisedë rreth të drejtës mbi kombin më të vjeter në Europë, popullin Shqiptar libër me autorë Naim Flamuri, Sami Flamuri dhe (red.) Moikom Zeqo. Botuar në Tiranë nga "Naim Frashëri", në vitin 1999. Libri u përurua në Muzeun Kombëtar Tiranë me 7 janarë, 2000, Libri parë i shekullit 21-një nē Shqipēri. Botimi i 3-të i plotësuar dhe i rishikuar me 330 faqe. ISBN 99927-38-15-4