Hape menynë kryesore
Revista Fjalë e Valë.jpg

Fjalë e Valë, është revistë letrare të cilën e nxjerr Shoqata e Shkrimtarëve të Mitrovicës “Jakup Ceraja” dhe që e financon Komuna e Mitrovicës. Reviste ka filluar të botohet që nga viti 2002.

ReferimetRedakto

Lidhje të jashtmeRedakto