Fjalor rrëfyes i miteve pellazge, vëll.1

Fjalor rrëfyes i miteve pellazge, vëll.1 me autor Bujar Kule. Botuar nga "Magus", faqe 250, viti i botimit 2016.

Nga autori i "Graal, shpirti i humbur i Europës dhe historia e mohuar e Alba - Gens" dhe "Ylli i bijve të Pellazgut", për herë të parë në historinë e letrave shqip, mbërrin; "Fjalor rrëfyes i miteve pellazge".