Fonogram do të thotë incizim i zërit ose sekuencave të zërit në bartësin e zërit. [1]

Burimi i të dhënaveRedakto

  1. ^ LIGJIN TË DREJTAT E AUTORIT DHE TË DREJTAT E TJERA TË PËRAFËRTA Në amëzën assembly-kosova.org Arkivuar 29 shtator 2007 tek Wayback Machine