Gjashtë ditë në tokën ëndërr : përshtypje udhëtimi nga Kosova : 19-25 maj 2003

Gjashtë ditë në tokën ëndërr : përshtypje udhëtimi nga Kosova : 19-25 maj 2003 libër me autor Agim Faja dhe Halim Maloku (red.), Ergys Faja (foto). Botuar në Tiranë nga "Ombra GVG", në vitin 2005. Faqe 271. ISBN 99943-684-9-4