Epërmet e Francës

(Përcjellë nga Hauts-de-France)

Fjala Epërmet e Francës (frëngjisht: Hauts-de-France) rrjedh që nga koha e mesme, dhe në anën tjetër që nga krijimi i regjionit Françes në vitin 2014 me formimin e rajonet Nord-Pas-de-Calais dhe Pikardia. Regjioni kufizohet me Belgjikën .

Epërmet e Francës
Location of Epërmet e Francës
Popullsia
 • Gjithsej6.006.156
Faqja zyrtarehautsdefrance.fr