Muhamed ibn Is'haku  ishte një historian dhe mysliman i shekullit të 8-të. Ibn Is'haku mblodhi tradita gojore që formuan bazën e një biografie të rëndësishme të pejgamberit Muhamed.

Muhamed ibn Is'hak
Personal
Lindur704 (gregorian) 85 (hixhri)
Vdekur767 (gregorian)
150 (hixhri)
FejaIslam
EraVitet e arta të Islamit
RajoniMedina,
Aleksandria,
Bagdad
Interesi kryesor (et)Biografia e Pejgamberit
Puna (ët) e dukshmeJeta e Pejgamberit
Muslim leader

Librat dhe zhurnalet

Redakto

Lidhje të jashtme

Redakto