Ilıca

faqe kthjelluese e Wikimedias

Ilıca (ilixha) është fjalë turke për spa, banjë, qendra hidrotermale ose burime termale dhe si e tillë mund t'i referohet:

  • Ilıca, Erzurum, Provinca Erzurum, Turqi
  • Ilıca, Çeşme, Provinca Izmir, Turqi
  • Ilıca, Manavgat, Provinca Antalia,Turqi
  • Ilıca, Şavşat, Provinca Artvin, Turqi
  • Ilıca, Mut, Provinca Mersin, Turqi

Shih edheRedakto

Kjo faqe bën kthjellimin e titujve që kanë për bazë Ilıca.
Nëse një lidhje e brendshme ju solli këtu, ju lutemi, ndryshojeni lidhjen në fjalë që të ridrejtojë direkt te faqja e duhur.