Iron Man është një film amerikan i vitit 2008, drejtuar nga Jon Favreau dhe që bazohet mbi superheroin Iron Man - personazh i librave komikë të Marvel Comics. [1]Tony Stark (Iron Man) interpretohet nga Robert Downey Jr.

Referenca dhe shënimeRedakto

  1. ^ "Iron Man (2008)". Box Office Mojo.