Jakrenova

fshat në Maqedoni
(Përcjellë nga Jakrenovë)
Jakrenova
Јакреново
Fshat
Popullsia
 • Gjithsej212


Demografia

Redakto

Fshati Jakrenovë sipas vitit 2002 kur u bë regjistrimi i popullsisë ne Maqedoni, ka një popullsi të përzier me 265 banorë, por ku popullsia shqiptare përbën numrin më të madh, të përcjellur nga Turqit dhe Boshnjakët. E gjithë popullsia e fshatit i takon besimit Islam.

Tabela e Popullsisë

Redakto
Kombësia Banorë %
shqiptar 100 39,06 %
Turq 59 22,26 %
Boshnjakë 51 19,24 %
Të tjerë 2 0,75 %