Këmish me Dyllë ësht film shqiptar i realizuar ne vitin 1987 qe bëhet fjal pe qetën e armatosur të Jano Kaqaku qe lujtonte ku kunder osmaneve me rexhisor Besim Kurtit.

Ndihmoni që kjo pjesë dhe pjesa Këmishët me dyllë të bashkohen në një artikull të vetëm. {{{2}}}

Luajnë Redakto

Rexhisor Redakto

Besim Kurti

Skenari Redakto

Gaqo Bushaka

Kino Studio Redakto

  • Shqipëria e Re

Referimet Redakto

http://www.imdb.com/title/tt0353650/

Lidhje te jashtme Redakto