18 komunaOstrobothnias JugoreFinlandë janë të ndara në gjashtë nën-rajone.

Nën-rajoni Bothnia Juglindore Redakto

Nën-rajoni Seinäjoki Redakto

Nën-rajoni Kuusiokunnat Redakto

Nën-rajoni Järviseutu Redakto

Lidhje të jashtme Redakto

  Commons: Komunat e Ostrobothnias Jugore – Album me fotografi dhe/apo video dhe materiale multimediale