La intrusa (E huaja) është serial venezuelan i realizuar nga regjisori Luis Alberto Lamata, dhe i shkruar nga Ana Mercedes Escámez dhe Inés Rodena.

Për herë të parë u transmetua në Venezuelë1 gusht 1987.

Këngën "¿Quién Eres Tú?" qe eshte kolone zanore e kesaj telenovele e shkroi dhe këndoi Willie Colón.

Me vone u krijuan edhe versione te tjera ku permendim La Usurpadora e vitit 1998 nga Meksika.

Çfarë do të bëni nëse jeni duke kërkuar lirinë tuaj, por ai nuk mund të ketë deri sa ju të gjeni dikë që pikërisht ju duhet? Ndoshta ju do të jenë të përgatitur për të bërë atë që Estrella de Rossi kur ajo nuk gjen një fshatare të varfër Virginia, vajzë që është e tamam ajo si fytyre.

Estrella vendos që kjo është koha e përkryer për të marrë një vit jashtë dhe të dalë në botë dhe te bej qejf. Ndërsa ajo që e bën atë të dyfishtë mund të marrë vendin e saj si një grua e martuar të pasur. Çfarë Estrella nuk është për të kuptuar se dashuria mund të rriten në mes të dy njerëzve dhe çfarë Estrella lënë prapa vetëm për një vit do të mund të lënë prapa përgjithmonë. Ajo nderron roiln e saj me Virginia.

Ndërkohë e saj të dyfishtë ka të bëj debat me një familje që nuk hers është në rritje dhe një dashuri për një burri se nuk është ajo. Në të njëjtën kohë ajo ka të bëjë me një kompani që është në prag të falimentimit dhe mbi të gjitha, ekziston rreziku që ajo mund të zbulohet. Virginia ndihmon "burrin" e saj per ta kapercyer krizen. Ne fund Estrella vdes.

Është një përrallë e pazakontë që tregon per binjaket.

Aktorët dhe roletRedakto