Automobili Lamborghini S.p.A. ([ˌlamborˈgiːni] / sqt. Lamborxhini) është një prodhues veturave italiane, që nga viti 1964 vetura sportive prodhon. Qendra e firmës është Sant'Agata-Bolognese mes Bologna dhe Modena.

Automobili Lamborghini S.p.A
Lloji Subsidiary
Industria Manufacturing
Themeluar 1963 nga Ferruccio Lamborghini
Selia

Flag of Italy.svg Sant'Agata Bolognese, Italy

manufacturing facilities in Bologna
Kryesuesit Stephan Winkelmann — President & CEO
Dega kryesore Audi AG
Adresa e internetit lamborghini.com
Lamborghini

Yellow Gallardo.svg Ky artikull në lidhje me Automobili është i cunguar. Mund të ndihmoni Wikipedinë duke e përmirësuar.