Hape menynë kryesore

Leonard Tase sekretar i përgjithshëm Federata Shqiptare te Volejbollit FSHV për afro dy dekada. Ai tashme mund te përkufizohet si emblema e volejbollit modern dhe njeriu qe solli risi ne fushën e volejbollit ne Shqipëri. Leonard Tase njihet jo vetëm për kontributet e tij ne sportin e volejbollit si lojtar apo organizator dhe me pas si trajner, por edhe për mbështetjen qe gëzon në Evropë dhe me gjere nga BVA - CEV - FIVB dhe kreret me te larte te volejbollit ne bote. Për vite me rradhe federata e drejtuar prej tij, ka kryer një sere aktivitetesh ku nuk kane munguar dhe organizime ballkanike dhe evropiane.