Lipë është një vendbanim në komunën e Zveçanit, Kosovë. Pas vitit 1999 fshati është i njohur edhe me emrin Kelmend.

Lipë
Kelmend
Fshat

Shih dhe këtë Redakto

Lidhje të jashtme Redakto