Lista e hipistëve shqiptarë

artikull-listë e Wikimedias

Kjo është lista e hipistëve më të dalluar shqiptarë në arenën kombëtare dhe atë ndërkombëtare.

  1. Ali Ohri
  2. Arjan Rugji
  3. Alket Ymeri
  1. Izet Ohri
  1. Lutfi Kolgjini
  1. Xhaferr Lami