Lufta për të mbetur njeri : intervista, artikuj, fjalime për demokracinë në Shqipëri dhe lirinë në Kosovë : 1990-2000

Lufta për të mbetur njeri : intervista, artikuj, fjalime për demokracinë në Shqipëri dhe lirinë në Kosovë : 1990-2000 me auror Pjetër Arbnori dhe Mujo Buçpapaj (red.). Botuar në Tiranë nga "Koha", në vitin 2000. Faqet e librit 636. ISBN 99927-637-4-4