Miroslav Bllazheviq

futbollist kroat
CirBlaz.jpg

Miroslav "Çira " Bllazheviq, ekspert kroat i futbollit, aktualisht selektor i përfaqësueses së Bosnjës dhe Hercegovinës.

BiografiaRedakto

Miroslav "Çira " Bllazheviq është i lindur në Travnik, më 10 shkurt të vitit 1935, është ekspert futbolli. Ndër shqiptarët më së tepërmi njihet sepse ishte trajner i KF Prishtinanë vitin 1986, në kohën kur ishte në ligën e parë federative të ish Jugosllavisë.