Montpellier Business School

"Montpellier Business School" është një shkollë biznesi evropiane me komplekse universitare në Montpellier. Ngritur që në vitin 1897.

"MBS" u rendit e 69-a ndër shkollat evropiane të biznesit në 2019-ën nga gazeta "Finacial Times"[1]. "MBS" ka gjithashtu një program PhD (doktoraturë) si dhe një numër programesh Master në fusha të caktuara të menaxhimit si marketing, financë apo sipërmarrje.

Programet e saj janë trefish të akredituara nga sistemet ndërkombëtare AMBA, EQUIS dhe AASCB[2]. Shkolla numëron mbi 17700 ish-studentë në fushat e biznesit dhe politikës, si Eric Besson (ish Ministri Francez)[3].

ReferimeRedakto

  1. ^ Stampa:EnEuropean Business School Rankings 2019
  2. ^ Stampa:EnTriple accredited business schools (AACSB, AMBA, EQUIS)
  3. ^ Stampa:FrL’ex-ministre français Eric Besson va conduire l’ancrage de SICPA en Afrique de l’Ouest

Lidhje të jashtmeRedakto