Mustafë Hoxha lindi në Nishefc të Podujevës më 1915 dhe vdiq më 1995. Ishte komandant gjatë dhe pas Luftës së dytë botërore në zonën e Llapit.

Mustafë Hoxha
Mustafë Hoxha