Nata polare

Nata polare Dukuri e viseve polare në afërsi dhe vetë polet që paraqitet në gjysmën dimërore kur dielli mbi horizont nuk paraqitet fare ( 6 muaj në vet polet) ose fare pak kohë ndriçon në varësi prej gjerësisë gjeografike të pikave të Tokës ( rreth poleve)

Shih edhe

Redakto

Lidhje të jashtme

Redakto