National Academy of Recording Arts and Sciences

National Academy of Recording Arts and Sciences, Inc. e njohur edhe si The Recording Academy apo NARAS, është organizatë amerikane, e themeluar në vitin 1957. NARAS përbëhet nga muzikantë, producentë, mjeshtër inçizimi dhe profesionalistë ë tjerë të muzikës të cilët synojnë përmirësimin e kualitetit të jetës dhe kushteve kulturore për muzikë dhe prodhuesit e saj. Kryetari i kësaj organizate është Neil Portnow.

NARAS, Los Angeles

NARAS është e njohur për prodhimin e Grammy Awards. Në vitin 1997, NARAS lancoi The Latin Academy of Recording Arts & Sciences, Inc., e cila prodhon Latin Grammy Awards.

Lidhje të jashtme

Redakto