Neeraj Kak (1954 -- ) është një ekspert ndërkombëtar i shëndetit publik i cili ka punuar në projekte në Shqipëri. Ai studioi në Nju Jork dhe Johns Hopkins Universiteteve.

Lidhje të jashtmeRedakto