Nemanjiqët (serbisht: Немањићи / Nemanjići) janë familje mbretrore dhe vasale e Serbisë dhe Bizantit [1].

Burim i të dhënaveRedakto

  1. ^ Enciklopedijski leksikon, Istorija, Beograd, 1970, f. 463