Nush Bushati

politikan shqiptar

Nush Bushati (Shkodër, 1896 - Vjenë, 17 qershor 1973) ka qenë figurë politike dhe ministër i shtetit shqiptar.

BiografiaRedakto

ReferimetRedakto