Fatos Durmishi (29.11.1986) Prishtinë (Kosov)


Fatos Durmishi, i lindur me 29 nentor 1986 ne Prishtin,tani është ne Fakultetin E Edukates Fizike tani ne vitin e I .Rrjedhe nga nje familje me tradit ne sportin e mundjes, babai i ti Shefki Durmishi ,eshte njekohsisht edhe trener i tij, dhe ai per vite te tera ka pregaditur mundes qe sot jan edhe bartes te shum titujve te kampionateve boterore.Me sport kam filluar te mirrem ne Janar te vitit 2001.

Fatos Durmishi ështe Kampion i shum fisht i Kosoves si dhe fitus i shum medaljeve te arta nëper arenen Nderkomtare ne Stilin e Lir dhe atë Greko Romak. Tani ben Gara ne BundesLigen Gjermane per klubin AC-Amstetten të Shtutgartit.
Kontakt: www.fatosdurmishi.4t.com ose

        www.freewebs.com/fatosdurmishi

e-maili: fatosi47@hotmail.com

        tosi_boy@hotmail.com