Doni Dondada(Adonis Vehapi) është këngëtar. Më datë 24 Prill 2020, Doni publikon videoklipin "Internacional".

Doni Dondada (i lindur më 6 prill 1999) në qytetin e "Tiranës" me origjine nga qyteti i Kukësit dhe i njohur si Artist(Reper) në Shqiperi.

Doni është i njohur kryesisht për aftësitë e tij tekstshkruese.Ka një bashkëpunim me një artist shqiptarë "Artur" me këngën "Madam" etj.

Ai ka ndjekur studimet për Adminisitrim Biznesi deri në moshën 19 vjeçare në Universitetin Lindengymnasiet ne Suedi në të cilën ai nderpreu dhe studimet.

Doni Dondada filloj ti futej muzikës në rrymën HipHop(Reper) në moshë 16 vjec.

Doni Dondada nxjerr videoklipin e parë "Interncaional" dhe arriti të kapi 300k views në Youtube në vetëm 2 javë.

Më datë 17 Korrik 2020 , Doni publikon videoklipin "Champion"

Gjithashtu Doni Dondada me datë 1 tetor 2020 publikoi edhe vidioklipin e tij të fundit "Vila Gold".