Ky përdorues është i diplomuar në shkencat ekonomike

Ky përdorues vjen nga Maqedonia e Veriut.
This user comes from North Macedonia.


Ky përdorues është anëtar në Wikipedia për 18 vite, 2 muaj dhe 16 ditë.


sqGjuha amtare e këtij përdoruesi është shqipja.

mk-4 Овој корисник зборува Македонски на ниво на мајчин јазик.

en-5This user is able to contribute with a professional level of English.
[[Category:]]
de-5 Dieser Benutzer beherrscht die deutsche Sprache wie ein professioneller Schreiber.

AmE This user can speak American English.

sr-4 Овај корисник течно говори српски језик.


bs-4 Ovaj korisnik tečno govori bosanski jezik.
Корисник течно говори босански језик

bg-2 Тоэи потребител има познания на средно ниво по български език.