Subjekti i artikullit është...

([[User talk:|talk]]) 15:03, 27 June 2017 (UTC)

Islam Borinca ne profil.jpg

Stampa:Kutia Shkrimtar;Psikolog BIOGRAFIA E AUTORIT

Islam Borinca është një Psikolog Social/shkollor dhe këshillues,[1] ai është analistë psiko-social dhe shkrues i artikujve psikologjikë, ai ka përfunduar Bachelorin (BA) respektivisht drejtimi Psikologji e Përgjithshme dhe Masterin (MA) drejtimi Psikologji Shkollore dhe KëshillimFakultetin Filozofik në Universitetin e Prishtinës. Ai ishte një nga studentët më të mirë të brezit të tij, me një notë mesatare 9.9.[1] Pas përfundimit të Masterit. Borinca është fitues i bursës (Bourse de Excellence for whole Balkans) [2]e ofruar nga Qeveria e Zvicrës. Ai është Doktorrant dhe hulumtuesPsikologji SocialeUniversitetin e Gjenevës dhe pjesë e shkollës doktorrale në LuzanëZvicër duke studiuar[3]keqperceptimet e sjelljes prosociale. Gjithashtu, Borinca mori pjesë në rolin e psikologutprogramet e shumta televizive si: Koha Vizion – emisionit “Sot”, Klan Kosova- emisioni “Familja ime”, Tribuna Chanel – emisioni “Pasdite në Tribunë me Islam Borincën, ku diskutuan shumë çështje lidhur me zhvillimin psiko-social të fëmijëve dhe adoleshentëve dhe të shoqërisë në përgjithësi. [4] Në lidhje me paraqitjen në media, Borinca ka shkruar edhe shumë artikuj[5] rreth zhvillimit[6] psiko-social[7] dhe [8]emocional në gazeta të ndryshme në internet dhe të shtypura.

Lidhje të jashtmeRedakto

1.1*Islam Borinca, Psikolog: Si te sillemi me adoleshentet? 2.1*Pasdite ne Tribune - Islam Borinca 3.1*- Paragjykimi i keshillimit me psikologun- doktorrant: Islam Borinca 4.1*https://www.unige.ch/fapse/psychosociale/equipes/gris/membres/

ReferencatRedakto

  1. ^ a b "Islam Borinca psikolog i brezav të rinjë!=https://gazeta038.wordpress.com/2017/03/22/islam-borinca-psikolog-i-brezav-te-rinje//". Gazeta 038. tetor 2016. Mungon ose është bosh parametri |language= (Ndihmë!); |access-date= ka nevojë për |url= (Ndihmë!)
  2. ^ "Studenti kosovar fiton bursën e doktoraturës nga Qeveria e Zvicrës". Albininfo.ch. gusht 2016. Marrë më 2 korrik 2017. Mungon ose është bosh parametri |language= (Ndihmë!)
  3. ^ "Islam Borinca, Boursier, Member, Doctorrant". Universite de Geneve. janar 2017. Marrë më 2 korrik 2017. Mungon ose është bosh parametri |language= (Ndihmë!)
  4. ^ "Islam Borinca- Psikolog i se ardhmesIslam Borinca- Psikolog i se ardhmes" Shiko vlerën e |url= (Ndihmë!). Flash.24. mars 2017. Marrë më 2 korrik 2017. Mungon ose është bosh parametri |language= (Ndihmë!)
  5. ^ "Roli i psikologut shkollor në lidhje me vështirësitë specifike tek nxënësit në shkollë=http://www.epokaere.com/sq/Opinione/Roli-i-psikologut-shkollor-n%C3%AB-lidhje-me-v%C3%ABshtir%C3%ABsit%C3%AB-specifike-tek-nx%C3%ABn%C3%ABsit-n%C3%AB-shkoll%C3%AB/". Epoka e Re. Feburary 2017. Mungon ose është bosh parametri |language= (Ndihmë!); Shiko vlerat e datave në: |date= (Ndihmë!); |access-date= ka nevojë për |url= (Ndihmë!)
  6. ^ "Pranvera dhe ndikimi i saj në shëndetin tonë=https://www.gazetaere.com/pranvera-dhe-ndikimi-i-saj-ne-shendetin-tone/". Gazeta e Re. mars 2017. Mungon ose është bosh parametri |language= (Ndihmë!); |access-date= ka nevojë për |url= (Ndihmë!)
  7. ^ "Ndikimi i televizionit në qëndrimet seksuale dhe sjelljet tek adoleshentët e moshës 15-17 vjeqare në qytetin e Klinës (Albanian Edition)=https://www.amazon.com/televizionit-q%C3%ABndrimet-seksuale-sjelljet-adoleshent%C3%ABt/dp/3656822697/ref=sr_1_1?s=books&ie=UTF8&qid=1498944910&sr=1-1&refinements=p_n_feature_nine_browse-bin:3291504011/". Amazona. tetor 2014. Mungon ose është bosh parametri |language= (Ndihmë!); |access-date= ka nevojë për |url= (Ndihmë!)
  8. ^ "Diçka e jshtëzakonshme ndodh në Konferencën Ndërkombëtare në New Jersey[FOTO]=https://http://www.flash24.info/en/Lajme/Category/VENDI-lajme/Di%C3%A7ka-e-jsht%C3%ABzakonshme-ndodh-n%C3%AB-Konferenc%C3%ABn-Nd%C3%ABrkomb%C3%ABtare-n%C3%AB-New-Jersey-FOTO-". "Flash.24". maj 2017. Mungon ose është bosh parametri |language= (Ndihmë!); |access-date= ka nevojë për |url= (Ndihmë!)