Panairi i librit "Tirana 1999"

Panairi i librit "Tirana 1999" ishte panairi i 2- të i librit në gjuhën shqipe. Ky panair u organizuar nga Ministria e Kulturës, Rinisë dhe Sporteve dhe Shoqata e Botuesve Shqiptarë në Qëndrën Ndërkombëtare të Kulturës në Tiranë në vitin 1999.