Panairi kombëtar i librit në Fier

Në qytetin e Fierit në Shqipëri zhvillohet që nga viti 2014 Panairi i Librit, i cili organizohet nga Fondacioni Kulturor “Harpa’’ dhe mbështetet nga Ministria e Kulturës, Bashkia Fier, Drejtoria Arsimore Rajonale, Fier, Biblioteka Publike “Dritëro Agolli”, Fier, etj. Në këtë ngjarje mbarëkombëtare marrin pjesë botues, institucione kulturore, arsimore, klube shkrimtarësh, OJF, etj. të cilët vijnë nga Shqipëria, Kosova, Mali i Zi dhe Maqedonia dhe paraqesin në këtë panair, botime nga më të larmishmet nga letërsia artistike shqipe dhe e huaj, botime historike, studimore, publicistikë, enciklopedi, letërsi për fëmijë, fjalorë, albume, udhëzues, harta etj.