Partia Socialdemokrate e Shqipërisë

(Përcjellë nga Partia Social Demokrate e Shqipërisë)

Partia Social Demokrate është parti politike në Shqipëri që u krijua në vitin 1991, i përket spektrit politik të qendrës së majtë. Kryetar i saj është Tom Doshi.

Partia Socialdemokrate e Shqipërisë
UdhëheqësiTom Doshi
Kuvendi
3 / 140
Bashkitë
0 / 61

Themeluesi i tij është Skënder Gjinushi, ish-Ministër i Arsimit (1987–1991) dhe ish-Kryetar i Parlamentit.

Lidhje të jashtme

Redakto