Ralf Mackenbach

Këngëtarja dhe aktor holandeze

Ralf Mackenbach u lind më 4 tetor 1995Holandë. Mackenbach njihet si këngëtarë adoleshentë nga Holanda. Ralf fitoi festivalin përzgjedhës të Holandës për Festivalin Evropian të Këngës për Fëmijë 2009. Mackenbach u përurua me vendin e parë në Festivalin Evropian të Këngës për Fëmijë 2009Ukrainë.

Ralf Mackenbach (2011)