Reznik është një vendbanim në komunën e Vushtrrisë, Kosovë, është në krahinën e Artakollit dhe gjendet poshtë maleve të Çyçavicës. Kufizohet me 4 fshatra, në lindje me Pestovën dhe Druarin, në veri me Vernicën dhe në perendim me Shalcin. Pas vitit 1999 fshati është i njohur edhe me emrin Rreznik.

Reznik
Rreznik
Fshat
{{{postal_code_type}}}
42000
Faqja zyrtarehttps://facebook.com/fsh.Reznik

Shih dhe këtë

Redakto

Lidhje të jashtme

Redakto