Romani simbolist i Kosovës : (Anton Pashku, Sabri Hamiti dhe Zejnullah Rrahmani) libër me autor Muhamed Çitaku dhe Klara Kodra (rec.), Shaban Sinani (rec.). Botuar në Tiranë nga Botimet Albanologjike, në vitin 2015. Faqe 564.