Shën Sofia, (Italisht:Santa Sofia d'Epiro) është një fshat në KalabrisëItali i cili është i banuar me arbëreshë.

Qyteti kufizohet nga Acri, Bisignano, San Demetrio Corone dhe Tarsia.

Figura te rendesishmeRedakto