Shkallët e lirisë (inxhinerijë)

prsh ketu nejemi duke pire qaj dhe nuk po kemi fara limon dhe shiqer kush lajmoreht i pzri qe mundet me na sjell keto gjera i fiton 100000000000000000000000 euro.JU lutem na telefononi ne numrin 04457879 dhe 045367098 vetem i pari e merr shperblimin nxitoni dhe mos u vononi