Shokë të një skuadre është një film shqiptar, prodhim i TVSH,me premierë në 9 shkurt 1984. Ka si regjizor Dhoksi Sahatçi dhe skenarist Flamur Topi.


InterpretojnëRedakto

Joni Kraja ... Rudini

Altin Satka ... Arbëri

Xhelal Tafaj ... Traineri

Rezana Çeliku ... Mësuese zana

Petraq Mariani ... Babai

Elida Janushi ... Nëna

Shkëlqim Daja ... Goni

Gazmend Gjoka ... Gimi