Shqipëria dhe shqiptarët : hulumtime historike në enciklopedinë Kamus'Ul-Alam, të Sami Frashërit

Shqipëria dhe shqiptarët : hulumtime historike në enciklopedinë Kamus'Ul-Alam, të Sami Frashërit libër me autor Sami Frashëri dhe Zyber H. Bakiu ([nxjerrë, përkth. e renditur]), Qemal Velija (përg. e red.). Botuar në Tiranë nga "West print", në vitin 2015. Faqe 402.