Shtatëmbëdhjetë (17) Numri që vjen menjëherë pas gjashtëmbëdhjetës dhe që shënon një sasi të barabartë me gjashtëmbëdhjetë edhe një.

BurimiRedakto

  • Fjalor i gjuhës së sotme shqipe.