Skënder Plasari (lindi me 13 Maj 1934) eshte nje aktor dhe skenarist shqiptare. I njohur per interpretimin e tij ne filmat dhe teatrot shqiptare dhe gjithashtu ne Estraden e Tiranes se bashku me shume aktore te tjere te filmit dhe humorit.

Skënder Plasari

Filmografia Redakto

Filmat per te cilat ka shkruajtur skenare Redakto

Filmat qe ka interpretuar si aktor Redakto