Skënderbeu dhe lufta shqiptare-turke në shek. XV

Skënderbeu dhe lufta shqiptare-turke në shek. XV : burime dokumentare shqiptare : (në origjinal dhe në përkthimin shqip) libër nga Kristo Frashëri (përg.), Afërdita Sharxhi (red.). Botuar në Tiranë nga "Toena", në vitin 2005. V.1, me 378 faqe. ISBN 99943-1-042-9